Trabzon'da nostalji maçı

    Trabzon hentbolunun duayenleri, Merhum Atilla Damlacı, Mustafa Kamçı, Muammer Kalcıoğlu ile Ömer Faruk Öztürk anısına dün Trabzonspor-Beşiktaş müsabakası öncesi gösteri maçı oynandı. 19 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen organizasyona Trabzonspor Asbaşka

Trabzon'da nostalji maçı

 

 

 

 

Trabzon hentbolunun duayenleri, Merhum Atilla Damlacı, Mustafa Kamçı, Muammer Kalcıoğlu ile Ömer Faruk Öztürk anısına dün Trabzonspor-Beşiktaş müsabakası öncesi gösteri maçı oynandı. 19 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen organizasyona Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da katıldı. Gösteri maçına Trabzonlu sporseverler oldukça ilgi gösterdi.

Karşılaşmadan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı konuşma yaptı. Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür eden Yazıcı, “Trabzon’un önemli isimleri anısına yapılan bu gösteri maçı inanın bizi çok duygulandırdı. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bu arada gösteri maçı öncesi Trabzon sporuna emeği geçenlere plaket verildi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor