Trabzon'da Neler Oluyor?

ÖNCE MESAJ ÇEKTİ SONRA DARP ETTİTrabzon’da T.D. (36) bir kadın daha önceden çektiği mesajlarla kendisini rahatsız eden M.K.(33) tarafından darp edildi.Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen olayda T.D., daha önceden çektiği me

Trabzon'da Neler Oluyor?


ÖNCE MESAJ ÇEKTİ SONRA DARP ETTİ

Trabzon’da T.D. (36) bir kadın daha önceden çektiği mesajlarla kendisini rahatsız eden M.K.(33) tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen olayda T.D., daha önceden çektiği mesajlarla kendisini rahatsız eden ve şikayetçi olduğu M.K. ile yolda karşılaştı.

M.K., T.D.’den şikayetini geri almasını istedi. Şikayetinden vazgeçmeyeceğini söyleyen T.D., M.K. tarafından darp edildi. Bunun üzerine polis merkezine giden T.D., M.K.’dan tekrar şikayetçi oldu.

Polis ekipleri tarafından alınan ifadesinde M.K.’nın suçlamaları kabul etmediği ve kendisine iftira atıldığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TRABZON’DA İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

 

TRABZON’DA İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Trabzon'da bir işyerinden hırsızlık olayı gerçekleşti.

Trabzon’un Esentepe mahallesinde meydana gelen olayda gece saatlerinde işyerini kapatan E.O., sabah işyerine geldiğinde kapı kilidinde zorlama olduğunu fark etti.

Bunun üzerine iş yerinde kontrol yapan E.O. el çantasının ve kasada bulunan 100 TL bozuk parasının yerinde olmadığını gördü ve polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
Polis ekipleri tarafından hırsız veya hırsızların yakalama çalışmaları sürüyor.

EVİ BOŞALT YOKSA SENİ VURURUM

 

EVİ BOŞALT YOKSA SENİ VURURUM

Trabzon'da bir kişi kendisini tehdit eden ev sahibinin aoğlundan şikayetçi oldu.

Trabzon’un Sürmene ilçesi Yemişli mahallesinde meydana gelen olayda A.A.(42), ev sahibinin oğlu olan B.G.(23) tarafından aracıyla seyir halinde iken durduruldu.

B.G.’nın kendisine ‘’asarım, keserim, aklını alırım, vururum seni, hemen evi boşalt’’ demesi üzerine polis merkezine giden A.A., B.G.’dan şikayetçi oldu.

Poliş ekipleri tarafından B.G.2nın alınan ifadesinde A.A.’nın babasının kiracısı olduğunu belirterek, ‘’babam 3 ay önce A.A.’ya evi boşaltmasını söyledi. A.A. bu güne kadar evi boşaltmadı ve kirasını ödemedi. Güvenlik görevlisi olarak çalıştığım işyerinin önünden geçerken A.A’yı durdurdum ve kendisine borcunu ödemesini söyledim. O da bana karşı sert ve yüksek sesle konuştu’’ dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor