Trabzon'da Mustafa imzayı attı

Trabzonspor'un pilot takımı olarak başladığı yolculukta 1. Lig'e kadar yükselen ekip, Almanya'nın Duisburg ikinci takımında oynayan Bünyamin Aksoy ile imzaladığı 3 yıllık ön protokolün ardından İngiltere 1. Lig takımlarından Tranmere Rovers'dan forvet oyu

Trabzon'da Mustafa imzayı attı

Trabzonspor'un pilot takımı olarak başladığı yolculukta 1. Lig'e kadar yükselen ekip, Almanya'nın Duisburg ikinci takımında oynayan Bünyamin Aksoy ile imzaladığı 3 yıllık ön protokolün ardından İngiltere 1. Lig takımlarından Tranmere Rovers'dan forvet oyuncusu Mustafa Tiryaki ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

1987 doğumlu oyuncu Mustafa, attığı imzanın kendisi için çok önemli bir adım olduğunu belirterek, “1461 Trabzon Kulübü çatısı altında olmak çok güzel. Burada her şey benim için yeni başlıyor. Hem takımıma katkı sağlayıp hem de kendimi geliştirmeye çalışacağım. Bana güvenenlere teşekkür ederim” dedi.

 

Transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver ise, hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Mustafa hem yetenek hem de kişilik olarak iyi bir futbolcu. Bize önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor