Trabzon'da mini Kick Boks sınavı

Trabzon Belediyespor ve Dengespor’dan toplam 30 sporcunun katıldığı kuşak sınavında ilk sınavına giren yeni sporcuların bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.  Sporcular 3 ayda bir terfi sınavlarına giriyorlar. Trabzon Belediyespor Kulübü Antrenörü Musta

Trabzon'da mini Kick Boks sınavı

Trabzon Belediyespor ve Dengespor’dan toplam 30 sporcunun katıldığı kuşak sınavında ilk sınavına giren yeni sporcuların bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi. 

 

Sporcular 3 ayda bir terfi sınavlarına giriyorlar. Trabzon Belediyespor Kulübü Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu sporcuların ilk sınavının oldukça iyi geçtiğine dikkat çekerek, “İlk olması nedeniyle sporcular bir hayli heyecanlıydı fakat yeni olmalarına rağmen bir o kadar da başarılıydılar.

 

450.20120407142659.jpg

 

Önlerindeki ağabeyleri gibi geleceğin şampiyon adayları olduğunu bize gösterdiler. Başarılı sporcuları cani gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler