Trabzon'da maraton başladı

Trabzon Belediyesi ile Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen maraton, Sahil mevkisinde bulunan Emperyal üst geçi altında, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun verdiği startla başladı.21 kilometrelik parkurun koşulduğu ma

Trabzon'da maraton başladı

Trabzon Belediyesi ile Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen maraton, Sahil mevkisinde bulunan Emperyal üst geçi altında, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun verdiği startla başladı.

21 kilometrelik parkurun koşulduğu maraton, Atatürk Alanı'nda sona erdi. Yarışmada erkeklerde 1.04.53'lük derecesiyle Kenya'dan Moses Too birinci, 1.04.58'lik derecesiyle Azerbaycan'dan Tilahun Worku ikinci ve 1.06.58'lik derecesiyle Türkiye'den Ahmet Arslan üçüncülüğü elde etti.

Bayanlarda ise Türkiye'den Bahar Doğan, 1.13.42'lik derecesiyle birinci olurken, Moldova'dan Natalia Cherkes, 1.17.55'lik derecesiyle ikinci ve Türkiye'den Nilay Esen, 1.17.58'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Maratona 27'si kadın olmak üzere toplam 236 sporcu katıldı. Maratonda 13 yabancı sporcu da koştu.

Yarışmada birinci 3 bin, ikinci 2 bin, üçüncü bin, dördüncü 500, beşinci 300, altıncı 200, 7, 8, 9 ve 10. olan sporcular ise 100'er dolarla ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor