Trabzon'da maç havası yok

Trabzon hiç bu kadar duyarsız olmamıştı.Yarın akşam maç var,Trabzon hala derin uykudaUEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ilk maçında İrlanda'nın Derry City takımını perşembe günü konuk edecek Trabzonspor maç hazırlıklarını sürdürürken Trabzon'da şuana kadar

Trabzon'da maç havası yok

Trabzon hiç bu kadar duyarsız olmamıştı.Yarın akşam maç var,Trabzon hala derin uykuda

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ilk maçında İrlanda'nın Derry City takımını perşembe günü konuk edecek Trabzonspor maç hazırlıklarını sürdürürken Trabzon'da şuana kadar maç ile ilgili herhangi bir hazırlık yapılmaması dikkat çekiyor

Daha önce böyle büyük maçlarda şehirde adeta bayram havası eserken yarın akşam oynanacak olan karşılaşma için hareketlilik olmaması kafaları karıştırdı.

Yeni yönetim ve yeni teknik kadro ile bu sezon ilk defa bir resmi maçta taraftarının karşısına çıkacak olan bordo-mavili ekip çok önemli maçlarda ve zor günlerde her zaman yanında olan Trabzonspor taraftarından destek istiyor.

İyi bir başlangıç yapmak ve moralli bir şekilde sezona girmek için taraftarların takımı yanlız bırakmayıp Avni Aker stadını doldurmaları sonuç ne olursa olsun Trabzonspor'u sonuna kadar desteklemeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor