Trabzon'da kendimden iyiler vardı

İskoçya’nın Celtic takımına kiralık olarak gönderilen Pawel Brozek, Trabzonspor’da kaldığı dönemin bir zaman kaybı olarak nitelendirilemeyeceğini ifade etti.Trabzonspor’da yeterli oranda forma giyemeyen Pawel, Daily Record'a verdiği röportajında şu ifadel

Trabzon'da kendimden iyiler vardı

İskoçya’nın Celtic takımına kiralık olarak gönderilen Pawel Brozek, Trabzonspor’da kaldığı dönemin bir zaman kaybı olarak nitelendirilemeyeceğini ifade etti.

Trabzonspor’da yeterli oranda forma giyemeyen Pawel, Daily Record'a verdiği röportajında şu ifadeleri kullandı: “Orada oynadığım maç sayısından memnun olmam mümkün değil tabii ama bir zaman kaybı da değildi benim için.

Kendimden daha iyi futbolcularla birlikte oynadım, çalıştım. Dolayısıyla bugün, Polonya’dan ayrıldığım zamana göre çok daha iyi bir futbolcuyum.”

TRABZON'DA HAYAT MONOTONDU
Takımdan ayrılma sebebini “daha fazla oynamak” olarak açıklayan 28 yaşındaki futbolcu, yeni takımına ve şehre alışmaya çalışıyor. Polonyalı golcü, vatandaşı Lukasz’ın aracılığıyla bir ev bulup eşi ve çocuğunu da İskoçya’ya getirecek. Stada ve tesislere hayran kaldığını ifade eden Pawel, Glasgow’u da çok beğenmiş… “Şehir Trabzon’dan daha güzel.

Türkiye’deki sorunum kültürel farklılık değil, oradaki yaşamın monotonluğuydu. Zamanımın çoğu antrenmanda ya da evde geçiyordu, her gün birbirini aynıydı. Ailem benimleydi fakat monotonluk onları da sıkmıştı” diye konuşan futbolcu, yine de çalışmaktan vazgeçmediğini söylüyor.

CELTİC'TE KALMAK İSTİYOR
Celtic’te forma şansı bulabilmek için çok çalışması gerektiğini bilen Brozek, antrenmanlarda zorlandığını da itiraf etti. Uzun süredir futbol oynayamaması dolayısıyla eksikleri olduğunu ve çalışarak bu açığı kapatacağını ifade eden Polonyalı futbolcu, kendisine ilk on birde yer edinmeyi hedefliyor. Hocasının esprili biri olduğunu belirten Pawel, nefes nefese tamamladığı bir idmandan sonra teknik direktör Neil Lennon’ın kendisine “İskoçya’ya hoş geldin” dediğini aktardı.

Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Celtic ekibinde, kendisini hocasına ispat etmeye çalışacak olan milli oyuncu, yeşil beyazlı ekibin bonservisini alması için gereken neyse yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor