Trabzon'da karatecilerin başarısı

   Trabzon Belediyespor formasıyla 25-27 Mayıs tarihlerinde Düzce'de ve 1-3 Haziran tarihlerinde Erzurum'da yapılan şampiyonalarda dereceye giren sporcular ve antrenörlerine Trabzon Belediyesi tarafından birer çeyrek altın hediye edildi.      Belediye Baş

Trabzon'da karatecilerin başarısı

 

  Trabzon Belediyespor formasıyla 25-27 Mayıs tarihlerinde Düzce'de ve 1-3 Haziran tarihlerinde Erzurum'da yapılan şampiyonalarda dereceye giren sporcular ve antrenörlerine Trabzon Belediyesi tarafından birer çeyrek altın hediye edildi. 

     Belediye Başkan Vekili Nusret Onur ve Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, ''Her iki turnuvada da karatecilerimiz Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırmışlardır. Başta antrenörümüz Hasan Kılıç olmak üzere sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Bu başarıların devamını diliyoruz'' dedi. 

     Belediye tarafından altınla ödüllendirilen sporculardan Büşranur Kılıç, Vildan Küçük ve Sümeyra Çelik de, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, daha büyük başarılara imza atacaklarını söylediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor