Trabzon'da kadroda indirim!

Sezona 31 futbolcuyla başlayan Trabzonspor, uzun süren sakatlıkları yüzünden Tayfun, Vittek ve Barış Özbek’ten ilk yarı boyunca yararlanamadı.Bordo mavili takımda devre arası yapılan Olcan ve Jebrin transferlerine karşılık Murat Tosun, Sapara ve Eren Alba

Trabzon'da kadroda indirim!

Sezona 31 futbolcuyla başlayan Trabzonspor, uzun süren sakatlıkları yüzünden Tayfun, Vittek ve Barış Özbek’ten ilk yarı boyunca yararlanamadı.

Bordo mavili takımda devre arası yapılan Olcan ve Jebrin transferlerine karşılık Murat Tosun, Sapara ve Eren Albayrak, başka takımlara kiralandı.

Sezer Badur’un ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Böylelikle teknik direktör Şenol Güneş’in kullanabileceği oyuncu sayısı azaldı.

Şenol Güneş'in Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerin de kiralık olarak gitmesine onay verdiği ve bu kadro daralmasının yönetimle koordineli olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Güneş’in kullanabileceği oyuncu sayısının sakatlığı geçen Barış Özbek’le Tayfun ve Vittek’in tam hazır olarak geri dönmesiyle yeniden artacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor