Trabzon'da Janko sevinci!

 Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko’nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi.Bu futbolcunun maç eksiğinin gidermesinin takıma avantaj

Trabzon'da Janko sevinci!

 Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko’nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi.

Bu futbolcunun maç eksiğinin gidermesinin takıma avantaj sağlayacağını belirten Akçay, Janko’dan faydalanmak istediklerini söyledi. Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay’ın 6 yabancı sınırlaması nedeniyle dış saha maçlarında Colman’ı, iç saha maçlarında ise Janko’yu 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Akçay, Zokora, Malouda, Henrique Adrian ve Bosingwa’dan ise vaz geçmeyi düşünmüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler