Trabzon'da her yer bordo mavi

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, konuşmacı olarak katıldığı bir toplantıda Trabzon ve Rize'de yaşanan dayanışmayı örnek gösterdi.Gencer, Antalyaspor'un yanlız kaldığına dikkat çekerek ''Trabzon'da her yer bordo mavi. Rize'de Rizesp

Trabzon'da her yer bordo mavi

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, konuşmacı olarak katıldığı bir toplantıda Trabzon ve Rize'de yaşanan dayanışmayı örnek gösterdi.

Gencer, Antalyaspor'un yanlız kaldığına dikkat çekerek ''Trabzon'da her yer bordo mavi. Rize'de Rizespor'dan başka birşey konuşulmuyor'' dedi.

-"İşadamları olarak dayanışmamızı Antalyaspor için de göstermeliyiz"-

Gencer, sahsıyla ilgili zaman zaman eleştiriler olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bizim başarımız için kimse dua etmesin. Antalyaspor'un başarısı için dua etsinler yeter. Çünkü bu takım hepimizin takımı. Hepimiz katkı koyduğumuz zaman bu takımın gitmeyeceği hiçbir yer yoktur. Gittiğim deplasman maçlarındaki şehirlerde insanların takımlarına olan bağlılığı beni duygusallaştırıyor. Eskişehir'de oturduğum yemek masasında yerel yönetim ve siyasiler takımın başarısı için kenetlenmiş. Trabzon'da her yer bordo mavi. Rize'ye gidiyoruz kentte Rizespor'dan başka bir şey konuşulmuyor. İşadamları olarak dayanışmamızı Antalyaspor için de göstermeliyiz. Kırımızı-beyazlı takım ne kadar büyür ve o kadar başarılara imza atarsa şehir de başarılara imza atmış olur."

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Aybaba da Antalya'nın güzel bir şehir olduğunu belirterek, keyifli bir sezon geçirmek için mücadele edeceklerini söyledi.  Antalya'da futbola ilginin az olduğunu savunan Aybaba, "Beşiktaş maçında 4 bin seyirci vardı. Bu ilgiyi artırmak, insanları futbola yönlendirmek ve kulübe destek vermek lazım" diye konuştu.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken de Antalya'nın en önemli markalarından biri Antalyaspor'un yöneticisi ve teknik adamı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Takımın başarısı için güç birliği yapmak ve kenetlenmek gerektiğini dile getiren Beken, Gencer ve Aybaba'ya davete katıldıkları için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler