Trabzon'da Hentbol maçında bir ilk

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Ortaokullararası Hentbol müsabakaları sona erdi. Yomra Jimnastik Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Erkeklerde Özel Candan Ortaokulu, Kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu şampiyon oldu.  Kızla

Trabzon'da Hentbol maçında bir ilk

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Ortaokullararası Hentbol müsabakaları sona erdi. Yomra Jimnastik Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Erkeklerde Özel Candan Ortaokulu, Kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu şampiyon oldu. 
 
Kızlar kategorisinde oynanan final maçında Türkiye’de ender rastlanan bir skor ortaya çıktı.
 
Yunus Emre Ortaokulu rakibi Akyazı Ortaokulu'nu 1-0 yenerek hentbol tarihinde geçti. Müsabakada tek golü İlayda Aydın attı. Kızlarda 3.’lüğü Özel Candan Ortaokulu dördüncülüğü ise Akçaabat Mehmet Aslantürk Ortaokulu elde etti.
 
Şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile protokol üyeleri verdi. Şampiyon olan Özel Candan Ortaokulu ile Yunus Emre Ortaokulu Trabzon’u grup müsabakalarında temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler