Trabzon'da hedef sırayı kaybetmemek

Ligde son haftalarda aldığı puanlarla 4. sıradaki yerini korumayı başaran Trabzonspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçını da kazanarak bulunduğu konumu sağlamlaştırmak için sahaya çıkacağı bildirildi. Hafta içerisinde yapılan ant

Trabzon'da hedef sırayı kaybetmemek
Ligde son haftalarda aldığı puanlarla 4. sıradaki yerini korumayı başaran Trabzonspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçını da kazanarak bulunduğu konumu sağlamlaştırmak için sahaya çıkacağı bildirildi.
 
Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda oyuncularını rakibin etkili oyuncularına karşı basit hatalar yapmamaları konusunda uyaran teknik sorumlu Hami Mandıralı, maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu söyledi. Hami Mandıralı, Sanica Boru Elazığspor deplasmanından 3 puan almak istediklerini vurgularken şöyle konuştu: 
 
''Son haftalarda iyi oynayan ve ofansif anlamda güzel işler yapan bir takımımız var. Sanica Boru Elazığspor maçında da güzel futbolumuzu devam ettirmek ama goller atmak istiyoruz. Bu maçı kazanırsak, ligde bulunduğumuz konum için çok daha iddialı konuma geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor