Trabzon'da hedef Roberge!

 Giray Kaçar'ın kalbinden yaşadığı problem nedeniyle futbola ara vermesi üzerine stoper arayışlarına başlayan Trabzonspor, çözümü Portekiz'de buldu.Bordo-mavililerin, Maritimo'da oynayan Valentin Roberge'nin peşine düştüğü öğrenildi.Her iki ayağını da kul

Trabzon'da hedef Roberge!

 Giray Kaçar'ın kalbinden yaşadığı problem nedeniyle futbola ara vermesi üzerine stoper arayışlarına başlayan Trabzonspor, çözümü Portekiz'de buldu.

Bordo-mavililerin, Maritimo'da oynayan Valentin Roberge'nin peşine düştüğü öğrenildi.

Her iki ayağını da kullanabilen 25 yaşındaki Fransız futbolcu için Portekiz ekibi ile yapılan ilk temasların olumlu geçtiği vurgulandı. Maritimo forması giyen Roberge için kulübünün belirlediği bonservis ücreti ise 2.3 milyon euro. Trabzonsporlu yetkililer Portekiz ekibinden indirim talep ederek transferi kısa sürede bitirmeyi planlıyor

Portekiz ekibi ile sözleşmesi mayısta bitecek olan Roberge, takımının vazgeçilmez isimlerinden biri. İstikrarı ile dikkat çeken, neredeyse bütün maçlarda 90 dakika görev yapan 1.85 boyundaki yıldız, Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler