Trabzon'da hedef belli!

Trabzonspor Medical Park, ligin ikinci yarısına, 3 maçta galibiyetle iyi başlangıç yaptı.Beko Basketbol Ligi'ne bu sezon çıkan bordo-mavililer, ligde oynadıkları ilk 3 maçta Aykon TED Ankara Kolejliler, Olin Edirne ve Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısın

Trabzon'da hedef belli!

Trabzonspor Medical Park, ligin ikinci yarısına, 3 maçta galibiyetle iyi başlangıç yaptı.

Beko Basketbol Ligi'ne bu sezon çıkan bordo-mavililer, ligde oynadıkları ilk 3 maçta Aykon TED Ankara Kolejliler, Olin Edirne ve Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında sahadan yenik ayrıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi yenilgisinin ardından görevinden ayrılan antrenör Hasan Özmeriç'in yerine Hakan Demir getirildi.

Trabzonspor Medical Park Genel Menejeri Nihat Mala, yaptığı açıklamada, lige iyi başlangıç yapamadıklarını, bunda en önemli faktörün sakatlıklar olduğunu ifade ederek, "Çok iyi bir takım kurmuştuk ama sakatlıklar belimizi büktü, yaşadığımız sıkıntılar sonucunda birçok maçta iyi mücadele etmemize rağmen sahadan yenik ayrıldık" dedi.

Yenilgiler sonrasında gerçekleşen hoca değişikliği ve yeni gelen oyuncularla toparlanma sürecine girdiklerini vurgulayan Mala, şöyle devam etti:

"Ligin ikinci yarısında oynadığımız 3 maçtan da galibiyetle ayrıldık. İlk yarının son maçını da kazanmıştık. Böylece 4 maç üst üste galip gelmiş olduk. Bu da bizi çok mutlu etti. Artık önümüzdeki maçlara tek tek bakıyoruz. Amacımız maç maç gitmek. Her maçı final havasında oynuyoruz. Trabzonspor çok büyük bir camia, bu nedenle camiaya yakışır şekilde tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Her yerde her zaman bizimle olan taraftarımız var. Trabzon'da bütün spor branşlarında olduğu gibi basketbolda da taraftar başarı istiyor ve bunun içinde destek veriyor."

Nihat Mala, bu hafta Anadolu Efes ile yapacakları maçı da kazanıp galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

-Yeni oyuncuların katkısı

Beko Basketbol Ligi'nin ilk yarısında oynadığı 15 maçta sadece 4 galibiyet elde eden Karadeniz ekibi, oyun kurucular Paul Stoll, Jerome Randle, pivot Andrija Stipanovic, forvet Caner Şentürk'ü sezon içinde transfer etti. Yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla bordo-mavililer, üst üste galibiyetler elde etmeye başardı.

Sakat oyuncuların yokluğunda sıkıntı yaşayan Medical Park Trabzonspor'da, Türk Telekom maçında sakatlanan Can Korkmaz sezonu kapattı, bir başka sakat oyuncu Tutku Açık'ın tedavi süreci ise devam ediyor. Açık'ın 2-3 hafta içinde çalışmalara başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler