Trabzon'da hastaneler kapıştı

Hemşirelik haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvasına Of Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Akçaabat Devlet Hastanesi, Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi, Numune ( Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi), 112 Acil Servis,

Trabzon'da hastaneler kapıştı

Hemşirelik haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvasına Of Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Akçaabat Devlet Hastanesi, Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi, Numune ( Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi), 112 Acil Servis, KTÜ Hemşirelik Yüksekokulu ile Özel Yıldızlıgüven Hastanesi bayan voleybol takımları katıldı.

Özel Yıldızlıgüven rakiplerini geçerek 112 Acil Servis ile yaptığı final maçı sonrası şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Şampiyonluk kupasını kazanan takımın kaptanı Fatma Topuz ve takım arkadaşları Özge Aydemir, Dilek Gökçe, Bahar Türkmen, Elvan Hacıhüseyinoğlu, Meral Akyüz ve Tuğba Canikoğlu kupalarını alarak Başhekim, Op.Dr. Yusuf Aşık’a götürdü.

Aşık, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler