Trabzon'da Hakemlik kursu verilecek

 Trabzon'da tenis hakemliği kursu açılacağı bildirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kursların çizgi hakemliği, gözlemci hakem, kule hakemi ve başhakemlik olarak düzenleneceği belirtildi. Kursların, tenis çizgi hake

Trabzon'da Hakemlik kursu verilecek

 

Trabzon'da tenis hakemliği kursu açılacağı bildirildi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kursların çizgi hakemliği, gözlemci hakem, kule hakemi ve başhakemlik olarak düzenleneceği belirtildi.
 
Kursların, tenis çizgi hakemliği için 11-12 Nisan, tenis gözlemci hakemliği için 13-14 Nisan, tenis kule hakemliği için 20-22 Eylül ve başhakemlik için 1-3 Kasım'da açılacağı ifade eden açıklamada, sınavı kazanan adayların tenis hakemi olmaya hak kazanacağı kaydedildi.
 
Açıklamada, adayların Türkiye Tenis Federasyonu'nun internet sitesinden müracaat edebileceği, kursların Beşirli Tenis Kompleksi'nde düzenleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor