Trabzon'da hakemler bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, Trabzon’da ‘Devre Arası Bölgesel Eğitim Semineri’nde’ hakemlerle bir araya geldi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesi tarafından organize edilen seminer

Trabzon'da hakemler bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, Trabzon’da ‘Devre Arası Bölgesel Eğitim Semineri’nde’ hakemlerle bir araya geldi. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesi tarafından organize edilen seminer TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Seminer’de basın mensuplarının kısa bir görüntü alınmasına izin verilirken, TFF Hakem Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan,’Devre Arası Bölgesel Eğitim Semineri’nde’ hakemlerle bir araya gelerek güncel gelişmelerle ilgili olarak hakem ve gözlemcileri bilgilendirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler