Trabzon'da hakem isyanı!

Bordo-Mavili yöneticiler, Süleyman Abay’ın son dakikalarda Olcan Adın’a yapılan hareket sonrası penaltı düdüğünü çalmaması sonrası TFF’ye yüklendi: Yeter artık, daha ne kadar aleyhimize hata yapılacak. Biz de mi hakem odası basalım!Trabzonspor Yönetimi, s

Trabzon'da hakem isyanı!

Bordo-Mavili yöneticiler, Süleyman Abay’ın son dakikalarda Olcan Adın’a yapılan hareket sonrası penaltı düdüğünü çalmaması sonrası TFF’ye yüklendi: Yeter artık, daha ne kadar aleyhimize hata yapılacak. Biz de mi hakem odası basalım!

Trabzonspor Yönetimi, son haftalarda aleyhlerine yapılan hakem hataları nedeniyle tepkiliydi. Bordo-Mavili oyunculara kolay kırmızı kart gösterildiği ve penaltıların es geçildiği görüşünde olan yöneticiler, dünkü maçtan sonra adeta isyan etti. Özellikle karşılaşma 2-2 devam ederken, son dakikalarda Olcan Adın’ın cezası sahası içinde yerde kalması sonrası Süleyman Abay’ın, “Devam” kararı vermesi, yöneticileri kelimenin tam anlamıyla çileden çıkarttı.

‘Bu kaçıncı!’

Bordo-Mavili yöneticiler, karşılaşma sonrasında TFF ve MHK’ye ateş püskürdü. Yapılan yorumlarda, “Kaç haftadır aleyhimize hakem hataları yapılıyor. Oyuncularımız sert müdahalelere maruz kalıyor, faul bile çalınmıyor. Trabzonsporlu futbolculara ise anında kırmızı kart çıkartılıyor. Rakip oyuncular ceza sahasında elle topa müdahale ediyor, penaltı çalınmıyor. Karabükspor maçında Olcan Adın’ın pozisyonunda bile penaltı kararı verilmiyorsa, ne zaman verilecek? İlla biz de başkaları gibi hakemin soyunma odasını mı basalım! Artık yeter” ifadeleri kullanıldı.

Gözler başkanda

Taraftarlar, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yapılan hakem hataları nedeniyle sert bir şekilde TFF’yi uyarmasını bekliyor. Yarın akşam CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın konuğu olacak başkanın, bu konuyla ilgili de açıklamalarda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor