"Trabzon'da gurur duydum"

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Trabzon'da düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda altın madalyaya uzanan Yıldız Erkek Voleybol Takımı'nı değerlendirdi.Gençlik ve Spor Genel Müdü

"Trabzon'da gurur duydum"

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Trabzon'da düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda altın madalyaya uzanan Yıldız Erkek Voleybol Takımı'nı değerlendirdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Türkiye Yıldız Erkek Voleybol Takımı'nın EYOF'da aldığı altın madalyayı değerlendirdi.

"GURUR DUYDUM"

Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Biz, bir hedef belirledik. 2012 Londra Olimpiyatları'na takım sporlarında katılmayı amaçladık. Bunun için büyük yatırımlar yaptık. Basketbolcularımız ve bayan voleybolcularımız olimpiyatın eşiğinde. Bugün genç voleybolcularımızla gurur duydum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz" dedi.

"GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, "EYOF'a ilk kez erkeklerde katıldık. Bu turnuva için gece-gündüz çalıştık. Buraya 2 madalya hedefliyerek geldik. Kızlarda kaza yaptık. Erkeklerde şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Harika bir organizasyon oldu. Voleybol federasyonu olarak üzerimize düşeni yerine getirdik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor