Trabzon'da güreş şampiyonası

Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 23 Aralık 2010 tarihinde Trabzon'da başlıyor.   25 Aralık 2010 tarihlerinde sona erecek olan şampiyona Trabzon  19 Mayıs Spor Salon

Trabzon'da güreş şampiyonası

Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 23 Aralık 2010 tarihinde Trabzon'da başlıyor. 

 

 25 Aralık 2010 tarihlerinde sona erecek olan şampiyona Trabzon  19 Mayıs Spor Salonunda yapılacak.

 

Türkiye’den şampiyonaya 40 kulüpten 400 sporcu katılacak. Şampiyonaya Selçuk Çebi, Nazmı Avluca, Mehmet Özal gibi önemli güreşçiler 3 gün boyunca Trabzon da kıyasıya yarışacaklar

 

Güreş Antrenörü Mustafa Şahin Türkiye’den Avrupa ve dünya şampiyonlarında değişik kategorilerde madalya kazanmış isimleri Trabzon da ağırlayacağız. Tüm Trabzonluları 19 Mayıs spor salonunda yapılacak olan şampiyonaya beklediklerini söyledi.

 

 Güreş İl temsilcisi Yıldıray Sarıalioglu böyle bir organizasyona ev sahipliği bizi mutlu etmektedir. Üç gün sürecek olan şampiyonaya tüm sporseverleri beklediklerini söyledi.

 

Müsabakalar 19 Mayıs spor salonunda saat 13.00 da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor