Trabzon'da GS'liler çokmuş!

Trabzonspor'un 1996 yılında kupasını türlü oyunlarla çaldıktan yıllar sonra bunu pişkince itiraf eden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Fenerbahçe gerginliğinin kendi dönemlerinde başlamadığını öne süren Şen bir de Trabzon'

Trabzon'da GS'liler çokmuş!

Trabzonspor'un 1996 yılında kupasını türlü oyunlarla çaldıktan yıllar sonra bunu pişkince itiraf eden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Fenerbahçe gerginliğinin kendi dönemlerinde başlamadığını öne süren Şen bir de Trabzon'da Galatasaray'ın tutulduğunu iddia etti.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının terör saldırısı olduğunu da söyleyen Şen şöyle konuştu;

Fenerbahçe şampiyon olmaz ise Trabzonspor şampiyon olsun diyen bir Fenerbahçe eski başkanıyım ben. Aradaki gerginlik ne zaman başladı bilmiyorum ama hep vardı. Bir gerçek var. Trabzon'da Galatasaraylı çoktur Rize'de Fenerbahçeliler....

Fenerbahçe yönetimi saldırı sonrası süreci doğru yönetti. Fenerbahçe yönetimi kimseyi tehtid etmedi. Bu saldırı bir fanatizm değil. Bu saldırının Trabzonspor ile alakası yok. Bu bir terör saldırısı. Bu her yerde olabilirdi. Bir faciayı tertiplemişler Allah müsade etmedi. Fenerbahçe yönetimi 'Failler bulunana kadar oynamak istemiyoruz' dedi. Bu tepkiye herkes destek oldu. Bu destek sonucu Fenerbahçe yönetimi oynamaya karar verdi. Bu süreci iyi yönettiler tebrik ediyorum onları.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor