Trabzon'da gözler transfer'e çevrildi

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi.Kafkas'ın bordo mavili kulüpte yaşanan geçiş döneminde gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildiÖzellikle genç oyunculardan kurulu ve sahanın her bölgesinde pres yapabilen, çok koşan bir Trabzonspor

Trabzon'da gözler transfer'e çevrildi

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi.Kafkas'ın bordo mavili kulüpte yaşanan geçiş döneminde gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi

Özellikle genç oyunculardan kurulu ve sahanın her bölgesinde pres yapabilen, çok koşan bir Trabzonspor yaratmayı amaçlayan Tolunay Kafkas'ın bu doğrultuda alınacak isimleri belirlemek için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Teknik direktör kongre sonuna kadar transferle ve gelecek sezon izleyeceği yol haritasıyla ilgili kapsamlı bir dosya hazırlayacağı, yeni yönetimle de bu görüşlerini paylaşacağı vurgulandı.

 TRABZON'DA BAHAR HAVASI

 Orduspor karşısında alınan galibiyetle düşme potası stresini üzerinden atan Trabzonspor'da gözler Türkiye Kupası'na çevrildi. Çarşamba günü Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Sivasspor karşısına çıkacak olan Trabzonspor'da hedef ikinci maçlar öncesinde avantajlı bir skor alarak kupada finale çıkmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor