Trabzon'da gol yerlilerin işi!

Süper Lig'de son günlerin yükselişte olan ekiplerinden Trabzonspor'da bu sezon atılan gollerin büyük bölümünü yerli oyuncular kaydetti.Spor Toto Süper Lig'de dün Eskişehirspor'u 4-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor'da, bu sezon gollerin büyük bölümün

Trabzon'da gol yerlilerin işi!

Süper Lig'de son günlerin yükselişte olan ekiplerinden Trabzonspor'da bu sezon atılan gollerin büyük bölümünü yerli oyuncular kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de dün Eskişehirspor'u 4-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor'da, bu sezon gollerin büyük bölümünü yerli oyuncular attı.

Bordo-mavili takımın ligdeki 37 golünün 30'unu kaydeden yerli oyuncular, böylece bordo-mavili takımın gollerinin yüzde 81'ine imza attı.

Karadeniz ekibinin en golcü oyuncusu 23 golle Burak olurken, bu futbolcuyu 4 golle Halil Altıntop izledi. Olcan 2, Volkan da 1 gol attı.

Burak ve Halil, bordo-mavili takımın ligdeki 37 golünün 27'sini attı.

12 yabancı 6 gol

Kadrosunda Adrian, Alanzinho, Glowacki, Zokora, Colman, Cech, Celustka, Henrique, Pawel, Piotr, Vittek ve Jebrin olmak üzere 12 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor'da, yabancı oyuncular 6 golde kaldı.

Henrique 2, Cech, Colman, Celustka ve Pawel 1'er gol kaydedetti. Bordo-mavili takımın geriye kalan tek golünü ise Mersin İdmanyurdu maçında Moritz kendi kalesine atmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler