Trabzon'da futbol maçında kavga!

Trabzon Yavuz Selim Stadı’nda Beşirlispor ile Çayelispor arasında oynanan maç, dostluk içinde sona ererken daha sonra iki futbolcu arasında yaşanan tartışma sonucu sahada gerginlik yaşandı.BAL (Bölgesel Amatör Ligi) maçında Trabzon takımlarından Beşirlisp

Trabzon'da futbol maçında kavga!

Trabzon Yavuz Selim Stadı’nda Beşirlispor ile Çayelispor arasında oynanan maç, dostluk içinde sona ererken daha sonra iki futbolcu arasında yaşanan tartışma sonucu sahada gerginlik yaşandı.

BAL (Bölgesel Amatör Ligi) maçında Trabzon takımlarından Beşirlispor , Çayelispor’u ağırladı. Karşılaşma misafir takımın 1-0 üstünlüğü ile sona ererken her ki takım futbolcularından bazıları hakemi tebrik ettikten sonra, soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada iki takım futbolcularından bazılarının tartıştığı gözlendi. Bu tartışmaya orada bulunanlar da dahil olunca ortalık bir anda karıştı. Saha içinde yaşananlara polis müdahale etmeye çalışırken iki takım arasındaki tartışmalar devam etti.

Güvenlik güçleri konuk ekibi soyunma odasına sokarken bu sırada Beşirlispor futbolcuları ile güvenlik güçleri arasında tartışma başladı. Saha içinde yaşanan gerginlik tribünlere de yansırken, polis olayları güçlükle kontrol altına aldı.

Maç sonrası yaşananlar kameralara yansırken herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.

20131103aw000235_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler