Trabzon'da Fenerbahçe otobüsene saldırı

Haber61 – Haber Servisi – Süper Ligin 26 haftasında Rize deplasmanına gelen Fenerbahçe 5 – 1 kazandığı karışlama sonrası İstanbul’a dönerken taşlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre; karşılaşma sonu özel bir otobüs firması ile Rize’den Trabzon havali

Trabzon'da Fenerbahçe otobüsene saldırı

Haber61 – Haber Servisi – Süper Ligin 26 haftasında Rize deplasmanına gelen Fenerbahçe 5 – 1 kazandığı karışlama sonrası İstanbul’a dönerken taşlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre; karşılaşma sonu özel bir otobüs firması ile Rize’den Trabzon havalimanına dönen Fenerbahçe kafilesine Sürmene ilçesinde taşlı saldırı oldu. Saldırıda araç sürücüsü yaralandı  fakat Fenerbahçe camiasının sürekli olarak silahlı saldırı iddiasında bulunuyor. Yönetici Mahmut  Uslu taş atıldı açıklaması yaptı.  Uslu, “ Bizi kimse susturamaz. Bize yapılan artık yeter. Bize kimse tedbir alınmıyor. Bu büyük bir provokasyon. Arabaya ne atılmış tam belli değil taş mı silah mı tam belli değil. Polis gelerek bakacak.”dedi. Uslu, “ Biz hiçbir zaman siyasete  girmeyiz. Bu  çok ciddi bir olaydır.”ifadelerine yer verdi. 

Saat : 23 : 00 Emre Belözoğlu basın mensuplarına yine hakaret etti. Basın mensupları korktunuz mu sorunsa Fenerbahçe’nin nazlı çocuğu sinkafli kelimler kullandı

Saat : 23 : 17 - Fenerbahçe camiasının açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fenerbahçe TV sadece işi germek için yalan yayına devam etmektedir.  Henüz resmi olarak silahlı saldırı yapıldığı onaylanmadı.

Saat : 23 : 20 : Fenerbahçe Kafilesi şuanda Trabzon Emniyetinin Özel önlemleri neticesinde zırhlı araç ile Trabzon havalimanına doğru yola devam ediyor.

Saat : 23 : 21 : Fenerbahçe kafilesi Havalimanına yanaştı  

Detylar Geliyor 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor