Trabzon'da Fener alarmı

Fırtına'da Konyaspor beraberliğinin ardından tüm gözler pazartesi oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi. Zorlu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, antrenmanları basına kapattı. Torku K

Trabzon'da Fener alarmı
Fırtına'da Konyaspor beraberliğinin ardından tüm gözler pazartesi oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi.
 
Zorlu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, antrenmanları basına kapattı. Torku Konyaspor karşısında etkili olamayan Karadeniz ekibi, 23. hafta sonunda 10. kez berabere kalırken, pazartesi günü konuk edeceği lider Fenerbahçe'nin 17 puan gerisinde kaldı. Bordo-mavililer, ayrıca Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 8 maçı kazanamadı. Avrupa defterini de kapatan Karadeniz Fırtınası'nda herkes Fenerbahçe derbisini çıkış olarak görüyor. Mandıralı bu konuda dün idman öncesi oyuncuları ile toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Genç çalıştırıcının, "Bu sezon ligde beklentileri karşılamadığımızın farkındayız. Taraftarımız bu durumu kabullenemiyor ve bu konuda da haklılar. Çünkü yerimiz bize yakışmıyor" dediği belirtildi.
 
BİZE HİÇ YAKIŞMIYOR
Hami Mandıralı'nın, "Takımı düşürdüğümüz bu durumdan çıkarmak bizim elimizde. Önümüzde büyük bir fırsat var. Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma hayati öneme sahip. Sizden bu maçı kazanarak bir nebze olsun şartları düzeltmenizi istiyorum. Kimin ne sorunu varsa bunu şimdi söylesin. Bazı arkadaşlar beklediğimiz şeyleri sergilemiyor. Evet, kazanmaktan başka çaremiz yok" dediği belirtildi. Bazı futbolcuların da bu konuşma sonrası söz alarak düşüncelerini dile getirdiği vurgulanırken, günün sonunda ortaya çıkan ana fikir şu oldu: Bazı maçlarda şanssızlık yaşasak da bu durum bize yakışmıyor. Bu formanın değerini herkes bilmeli. Elimizden gelenin en iyisini yaparak derbide Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyor. Muhteşem taraftarımıza bu galibiyetle bir hediye vermeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor