Trabzon'da FB'ye gece sürprizi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin konakladığı otelin bulunduğu sahile yatlarıyla birlikte gelen yaklaşık 40 kişi, meşaleler yakarak sloganlar attı.Kentte bulunan marinada bir araya gelen Tra

Trabzon'da FB'ye gece sürprizi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin konakladığı otelin bulunduğu sahile yatlarıyla birlikte gelen yaklaşık 40 kişi, meşaleler yakarak sloganlar attı.

Kentte bulunan marinada bir araya gelen Trabzonspor taraftarları, kendilerine ait yatlara binerek Fenerbahçe'nin bulunduğu Novotel'e hareket etti. Tezahüratlar eşliğinde otelin sahiline yaklaşan taraftarlar, meşaleler yakarak sloganlar attı.

 

Fenerbahçe'nin küme düşmesini engellemek için yapılan 58. madde değişikliğini de protesto eden grup, bu nedenle saatler 00:58'i gösterdiğinde meşaleler yakıp, protesto gösterisinde bulunan taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman aleyhinde sloganlar attı.

 

İŞTE O FOTOĞRAFLAR...

Fenerbahçe'li Selçuk Şahin, resmi Twitter'ına yazdıklarıyla ilginç bir duruma işaret etti. 

 

Selçuk, "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak.." şeklinde bir twit atarak Trabzonspor taraftarınını bu tutumunu eleştirdi.

 

Orta saha oyuncusu; "Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.." şeklinde bir twit daha atarak dev maç öncesi taraftara mesaj gönderdi.

 

450.20120506083245.jpg

Yatlarda bulunan projektörleri otele doğru çevirerek korna çalan taraftarları, kıyıda bulunan jandarma ekipleri megafon aracılığıyla uyararak dağılmalarını istedi.

Yarım saat kadar sahilde kalan taraftarlar, bir süre daha tezahüratta bulunarak bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor