Trabzon'da EYOF'ta izdiham!

2011 Avrupa Gençlik olimpik oyunları için Trabzon Avni Aker Stadyumunun kapıları saat 16.00’dan sonra açıldı ve izdiham başladı.2011 Olimpiyatları için yaşanan davetiye ve bilet sıkıntısı bugün de stadyumun kapısında nüksetti.Olimpiyat heyecanını yaşamak

Trabzon'da EYOF'ta izdiham!

2011 Avrupa Gençlik olimpik oyunları için Trabzon Avni Aker Stadyumunun kapıları saat 16.00’dan sonra açıldı ve izdiham başladı.

2011 Olimpiyatları için yaşanan davetiye ve bilet sıkıntısı bugün de stadyumun kapısında nüksetti.

Olimpiyat heyecanını yaşamak isteyen Trabzonlular önce bilet ve davetiye sıkıntısı yaşadı, ardından da zar zor bilet- davetiye bulup gelebildikleri stadyumun kapısında kaldılar.

4 ŞEKİLDE GÜVENLİK

2011 Olimpiyatlarında güvenliği 4 ayrı birim denetledi. Denetleme saatler sürdü. Stat iyice tarandı, insanlar içeri alındı, ardından tekrar arama diyerek insanlar dışarı çıkarıldı, sonrasında tekrar içeri alındılar. Maalesef ki arama yapılmadı. Giriş kapısına gelen seyirciler giriş kapılarında yanlış yönlendirildi. İnsanlar o kapıdan bu kapıya dolandırıldı. Bunun nedeni ise güvenlik güçlerinin birbirinden bilgisizce hareket etmesiydi. EYOF ayrı koruyor, polis ayrı, güvenlik şirketi ayrı, başbakanlık ayrı… Hal böyle olunca biri kapı kapattırıyor diğeri açtırıyor. Bu nedenle seyirciler olimpiyat öncesi perişan oldu.

BASIN MENSUPLARI

Basın mensupları için giriş akşam saat 16.30’da belli oldu. Görevlilerin biri bu kapı diğeri şu kapı diye yönlendirdi. Sonra basın tribünü boşaltıldı, bomba araması için. EYOF çalışanları basın tribününde oturdu bunun üzerine de arama yapılmadı. Ardından basın mensupları gecikmeli olarak içeri alındı.

a1.20110724174549.jpg

 

a2.20110724174603.jpg

 

 

a3.20110724174618.jpg

Gelişmeleri Haber61'den takip edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler