Trabzon'da EYOF konseri var!

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü tarafından “100 Gün Kaldı Etkinlikleri” adı altında gerçekleştirilecek program 14 Nisan Perşembe günü Trabzon Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlanacak. Daha sonra Valilik ile Atatürk Alanı

Trabzon'da EYOF konseri var!

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü tarafından “100 Gün Kaldı Etkinlikleri” adı altında gerçekleştirilecek program 14 Nisan Perşembe günü Trabzon Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlanacak. Daha sonra Valilik ile Atatürk Alanı arasında Olimpiyat Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Aynı gün saat 18.00’de Yenimahalle’deki Eski Fuar Alanında, 100. Gün Kaldı Konseri düzenlenecek. Gece Yolcuları’nın da katılacağı konserde çeşitli etkinlikler ve havai fişek gösterisi de yapılacak.

Etkinlikler kapsamında Gençlik ve Spor’dan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, 15 Nisan Cuma günü bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki hazırlıklar ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki basın toplantısına EYOF 2011 Trabzon Hazırlık ve Düzenleme Kurulu üyeleri de katılacaklar.

Aynı gün, aynı yerde Trabzon’daki ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler arasında düzenlenen, “Trabzon’da Olimpiyat” konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması’nda derece alanlara ödülleri verilecek. Yarışmaya gönderilen eserler aynı yerin fuayesinde sergilenecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor