Trabzon'da EYOF ihalesi yapıldı

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın açılış-kapanış törenleri ile ilgili ihalelerin değerlendirmeleri sürerken, değerlendirmeye alınan 18 firma arasında ikinci tura kalan 5 firma, Hazırlık ve Dü

Trabzon'da EYOF ihalesi yapıldı

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın açılış-kapanış törenleri ile ilgili ihalelerin değerlendirmeleri sürerken, değerlendirmeye alınan 18 firma arasında ikinci tura kalan 5 firma, Hazırlık ve Düzenleme Kurulu üyelerine bugün bir sunum yaptı.

Sunuma Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan’ın yanı sıra Bakan Danışmanı Murat Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ile Genel koordinatör Nihat Doker katıldı.

24 Temmuz’da yapılacak açılış, 29 Temmuz’daki kapanış törenlerini organize etmek için ikinci tura kalan Vadi Reklam, FYM Organizasyon, Motto Organizasyon, ZED Organizasyon ve Metropolitan A.Ş temsilcileri HDK üyelerine sunumlarını yaparken, Reklam ve Tanıtım İhalesi’nin son aşamasına kalan 3 firmanın da değerlendirilmesi yapıldı.

Sunumlardan sonra yapılacak değerlendirmeyle yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olması beklenen açılış-kapanış ve reklam-tanıtım ihalelerini alacak firma belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor