Trabzon'da eski yöneticiler davalık oldu

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mahmut Aksu hakkında, Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali'ye sosyal paylaşım sitesi üzerinden hakaret ettiği suçlamasıyla, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.Trabzon 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi

Trabzon'da eski yöneticiler davalık oldu

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mahmut Aksu hakkında, Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali'ye sosyal paylaşım sitesi üzerinden hakaret ettiği suçlamasıyla, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Trabzon 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada Serdar Bali hazır bulundu. İstanbul'da yaşayan Mahmut Aksu ise duruşmaya katılmadı. Bali duruşmada, "Mahmut Aksu'nun internet sayfasında benimle ilgili hakaret içeren sözler sarf ederek hakarette bulunmasından dolayı şikayetçiyim. Sanığın cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme, İstanbul'da ikamet eden Mahmut Aksu'nun ifadesinin alınmasını kararlaştırdı. Aksu, Bakırköy 8'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Serdar Bali, Aksu'nun kullandığı Facebook hesabından bir şahsın paylaştığı bağlantıda, 'Şehrimizde bir Serdar Bali kirliliği var. Bu vatandaş normal bir insan değil. Böyle bir ş.....zi, kaypak iftiracıyı kulüpten içeri sokmaya sebep olmadım. Bu kadar iftira, bu kadar yalan, senin sonun ne olacak ş.....z. Başkandan iş istedim dediğini inkar edecek kadar da aşağılık değilsindir' yazdığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bali'nin suçlamalarının ardından başlatılan savcılık soruşturmasında ifadesi alınan Aksu ise, söz konusu Facebook hesabının kendisine ait olmadığını ileri sürmüş ve suçlamayı reddetmişti. Ancak Aksu'nun savunması yeterli görülmedi ve dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor