Trabzon'da dev şampiyonaya hazırlanıyor

20-28 Haziran 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan Liseler arası Dünya Hentbol Şampiyonası ile ilgili hazırlıklar sürdürülüyor.Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve 24 ülkeden bayan ve erkek hentbol takımlarının katı

Trabzon'da dev şampiyonaya hazırlanıyor

20-28 Haziran 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan Liseler arası Dünya Hentbol Şampiyonası ile ilgili hazırlıklar sürdürülüyor.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve 24 ülkeden bayan ve erkek hentbol takımlarının katılacağı şampiyona ile olarak yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

KTÜ Koru tesislerinde Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında yapılan toplantıya Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda şampiyonanın yapılacağı salonların son durumları ile açılış ve kapanış törenleri başta olmak üzere gerçekleştirilecek sosyal etkinlikler ele alındı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler