Trabzon'da çocuklara yaz okulu

06-18 yaş grubu çocuk ve gençlere yönelik İl Spor Merkezi 19 branşta hizmet verecek olup kayıtları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde devam etmektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürü Spor Şube Müdürü Serpil Sungur, konu ile ilgili yaptığı açıklamada  “Çocuk ve ge

Trabzon'da çocuklara yaz okulu

06-18 yaş grubu çocuk ve gençlere yönelik İl Spor Merkezi 19 branşta hizmet verecek olup kayıtları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde devam etmektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürü Spor Şube Müdürü Serpil Sungur, konu ile ilgili yaptığı açıklamada  “Çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen bir nesil yetiştirmek ve elit sporcu seçimini yaparak geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek amacındayız” dedi.

Deneyimli ve Milli Antrenörlerimiz nezaretinde 19 ayrı branşta yapılacak olan çalışmalarda Atletizm, Basketbol, Badminton, Boks, Hokey, Eskrim, Hentbol Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken ve Yüzme Bisiklet, Boks, Güreş, Judo, Karate ve Jimnastik branşlarında herhangi bir ücret alınmayacak. Açılışta 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali maskotu hamsı sporcuların ilgi odağı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler