Trabzon'da Cizrespor'a Moral

Haber61 – Haber Servisi – TFF 3. Liginde Trabzon’u temsil eden Arsinspor’un bu haftadaki rakibi Şırnak temsilcisi Cizrespor. Şırnak’ta 7 Haziran’dan sonra eli kanlı terör örgütü PKK eylemler yaparak Cizre’yi yaşanmaz bir yere cevirdi. Bu durum Cizrespor’u

Trabzon'da Cizrespor'a Moral

Haber61 – Haber Servisi – TFF 3. Liginde Trabzon’u temsil eden Arsinspor’un bu haftadaki rakibi Şırnak temsilcisi Cizrespor. Şırnak’ta 7 Haziran’dan sonra eli kanlı terör örgütü PKK eylemler yaparak Cizre’yi yaşanmaz bir yere cevirdi. Bu durum Cizrespor’u da olumsuz şekilde etkilerken futbolcular ve oyuncular 1 aydır kendi ilçelerine giremiyor.

Trabzon’a gelerek Sarı Siyah renkli takım ile karşılaşacak olan Cizrespor kentte bir otelde konaklıyor. Dün Trabzon’a gelen takımın moralinin terör olayları nedeni ile bozuk olduğu gözlemlendi. Bayındırlık Eski Bakanı Faruk Özak ve Maçka Belediye başkanı Koray Kochan, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile beraberindeki heyet Cizresporlu oyuncuların yanına giderek moral ziyaretinde bulundu.

Özak, Trabzon’da endişe edilecek bir durum olmadığını Cizresporlu yöneticilere belirtti. 

Haber : Şükrü Üçüncü

20150918055046-(1).jpg20150918055046.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor