Trabzon'da Cech ve Volkan yok

CECH ZOR VOLKAN YİNE TEDAVİDETrabzonspor'da Kasımpaşa maçı öncesi Cech ve Volkan'ın sakatlakları sürüyorKupadaki Antalyaspor maçının ilk yarısında sağ baldırından sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Marek Cech'in Kasımpaşa maçında oynamasının zor

Trabzon'da Cech ve Volkan yok

CECH ZOR VOLKAN YİNE TEDAVİDE

Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı öncesi Cech ve Volkan'ın sakatlakları sürüyor

Kupadaki Antalyaspor maçının ilk yarısında sağ baldırından sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Marek Cech'in Kasımpaşa maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. Tolunay Kafkas'ın, vazgeçmediği oyunculardan Cech'i riske etmemek için Kasımpaşa maçında görev vermeyi düşünmediği ifade edildi. Son kararını yarın verecek olan Kafkas'ın Cech'in oynamaması halinde sol kanatta Emerson'u sahaya sürecek.

Mersin İdman Yurdu maçında kadroya alınan Volkan Şen yine sakatlandı. Volkan, adalesindeki sorun nedeniyle kupadaki Antalyaspor kadrosunda yer almamıştı. Bu oyuncudan çok şey bekleyen ve özellikle antrenmanlarda sık sık istediklerini anlatan Tolunay Kafkas'ın Volkan ile yine özel olarak görüştüğü ve "Kendine dikkat et, iyi çalış. Senden çok şey bekliyorum" dediği ifade edildi. Volkan'ın tedavisine  yurt içinde devam edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler