Trabzon'da biletlere yoğun ilgi

Satışa çıkan Konyaspor biletlerine 12. adam büyük ilgi gösterdi.Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile zirvede yalnız kalan Trabzonspor, cumartesi günü kendi sahasında Konyaspor’u ağırlayacak.Evinde en son 27 Şubat 2011’de Kayserispor ile kozlarını paylaşan v

Trabzon'da biletlere yoğun ilgi

Satışa çıkan Konyaspor biletlerine 12. adam büyük ilgi gösterdi.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile zirvede yalnız kalan Trabzonspor, cumartesi günü kendi sahasında Konyaspor’u ağırlayacak.

Evinde en son 27 Şubat 2011’de Kayserispor ile kozlarını paylaşan ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, o maçta yaşanan tribün olayları yüzünden ceza alınca evinden hayli uzun bir süre ayrı kalmıştı.

Beşiktaş sınavını İnönü’de oynayan, iç sahadaki Kasımpaşa sınavını saha kapatma cezası sebebiyle Kocaeli’nde yapan, son olarak da Ankara’da Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşan Trabzonspor, nihayet Avni Aker’e dönüyor. Ligin ikinci yarısındaki 3 iç saha maçında da sahadan 1’er puanla ayrılan Fırtına, Konyaspor maçında taraftarlarının
galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Bugün genel satışta
Dün taraftar kart sahipleri için satışa çıkan Konyaspor biletleri, bugünden itibaren genele tabi olacak. 15 ile 300 TL arasında satılan biletlere ilk günkü talep de yönetimi sevindirdi, Konyaspor maçında Avni Aker’in tamamen dolacağını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler