Trabzon'da beklenen an geldi

23-30 Temmuz’da Trabzon’da gerçekleşecek olan 11. Avrupa Olimpik Oyunları Olimpiyatları dün gelen kafilelerle start aldı.Bugün 20.00’de açılış töreni yapılacak olan olimpiyatlar öncesi şehirde heyecan dorukta. Tüm hazırlıklar artık tamamlandı ve açılış sa

Trabzon'da beklenen an geldi

23-30 Temmuz’da Trabzon’da gerçekleşecek olan 11. Avrupa Olimpik Oyunları Olimpiyatları dün gelen kafilelerle start aldı.

Bugün 20.00’de açılış töreni yapılacak olan olimpiyatlar öncesi şehirde heyecan dorukta. Tüm hazırlıklar artık tamamlandı ve açılış saati için nefesler tutuldu. Hüseyin Avni Aker stadyumunda yapılacak olan açılış töreni için kapılar saat 16.00’da açılacak.

İZLEYEMECEK OLANLAR ÜZÜLMESİN

Gelemeyenler için haber61.net her zamanki gibi devrede olacak.

Olimpiyat açılışını izlemeyen veya kaçıranlar için haber61.net ekibi Hüseyin Avni Aker’de olacak. Gerek Fotoğraflarla gerek videolarla ve de canlı anlatımla siz takipçilerimiz için orada olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor