Trabzon'da basketbol elemeleri

Trabzon’un ev sahipliğinde, 16 ilden 17 takımın katılımıyla Okullararası Gençler Basketbol Grup Eleme Müsabakaları Trabzon’da başladı. Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılan açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemaletin Yazıcı, Trabzon Milli E

Trabzon'da basketbol elemeleri

Trabzon’un ev sahipliğinde, 16 ilden 17 takımın katılımıyla Okullararası Gençler Basketbol Grup Eleme Müsabakaları Trabzon’da başladı.

 

Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılan açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemaletin Yazıcı, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Müsabakalara kızlarda Rize, Erzurum, Van, Iğdır, Malatya, Ağrı ve Erzincan illeri yarışırken, erkeklerde ise Erzincan, Ardahan, Trabzon, Bayburt, Kırıkkale, Kars, Van, Ağrı ve Rize il şampiyonları katılıyor.

 

Açılışta konuşan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon’da bu tür organizasyonların yapılmasının önemine vurgu yaparak, sporculara başarı dileğinde bulundu. Sporun yanında değişik illerden gelen sporculara Trabzon‘u en iyi şekilde tanıtacaklarını belirten Yazıcı ”Müsabakaların centilmenlik ve dostluk havasında geçmesi temennisinde ederim“ dedi.

 

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ise bu tür müsabakaların iller arası diyaloğu arttırdığa dikkat çekerek Trabzon olarak bu tür bir organizasyonlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Öte yandan cuma günü sona erecek olan şampiyonda erkeklerde ve kızlarda ilk üç sırayı alan takımlar 8-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan yarı final müsabakalarında illerini temsil edecekler.

 basketbol_elemeleri.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor