Trabzon'da basın için tarihi toplantı

Basın İlan Kurumu 8 Şubat 2011 de Trabzon’da önemli bir toplantı gerçekleştirecek. 11 Ocak’ta Gaziantep ’de ve 25 Ocak 2011 de İzmir’de düzenlenen “Türk Basını Reklamcılarıyla Buluşuyor ve Geleceğin Medyasına Hazırlık” konulu eğitim toplantısının 3.sü 8 Ş

Trabzon'da basın için tarihi toplantı

Basın İlan Kurumu 8 Şubat 2011 de Trabzon’da önemli bir toplantı gerçekleştirecek. 11 Ocak’ta Gaziantep ’de ve 25 Ocak 2011 de İzmir’de düzenlenen “Türk Basını Reklamcılarıyla Buluşuyor ve Geleceğin Medyasına Hazırlık” konulu eğitim toplantısının 3.sü 8 Şubat 2011 de Trabzon Novotel’de yapılacak.

Basın ilan kurumu tarafından düzenlenecek olan” Türk Basını Reklamcısıyla buluşuyor konulu toplantı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Resmi ilanlar dışında özel ilanlarında yerel basına desteğini sağlamayı amaçlayan toplantıya Spordan sorumlu devlet Bakanı Faruk Özak’ın da katılması bekleniyor.

Basın İlan Kurumunun Trabzonlu genel müdürü Mehmet Atalay 8 Şubat’ta Trabzon Novotel’de düzenleyecekleri toplantı için Bakan Özak’a davetiye gönderdi. Atalay ayrıca toplantı için Bakan Özak’ı telefonla da aradığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler