Trabzon’da Bamba tamam !

Trabzonspor, bugün İstanbul'da masaya oturduğu Fildişi Sahilli oyuncu Sol Bamba ile anlaşmaya vardı. Sıra Trabzonspor'un Bamba için kulübünden bonservisini almaya geldi. Trabzonspor yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yeni s

Trabzon’da Bamba tamam !

Trabzonspor, bugün İstanbul'da masaya oturduğu Fildişi Sahilli oyuncu Sol Bamba ile anlaşmaya vardı. Sıra Trabzonspor'un Bamba için kulübünden bonservisini almaya geldi.

Trabzonspor yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yeni sezon transferleri için girişimlerini hızlandırdı. 

Yeni sezonda öncelikle stoper mevkiine takviye yapmayı planlayan bordo mavililer bu amaçla Fildişi Sahili milli takımı ve İngiliz 2. lig ekibi Leicester City’nın 27 yaşındaki stoperi Sol Bamba’nın menejeriyle bugün İstanbul’da bir araya geldi.

Siyahi oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldı ve Bamba Trabzonspor'da oynamayı istediğini söyledi.

Trabzonspor, Bamba'nın kulübü City ile masaya oturup bonservis için görüşme yapacak.

Sol Bamba'nın Trabzonspor'un gündeminde olduğunu ve bu ismin Şenol Güneş'e bildirildiğini daha önce haber61 duyurmuştu. 

SOL BAMBA KİMDİR ?

Souleymane "Sol" Bamba (13 Ocak 1985 doğumlu) Fransız doğumlu Fildişili profesyonel futbolcusu. Leicester City ve Fildişi Sahilleri milli takımı oyuncusu.

Bamba kariyerine  Fransa'da Paris Saint-Germain ile başladı. Ancak ilk takımında kendini göstermedi başarısız oldu ve İskoçya'da Dunfermline Athletic'e gitti. 2011 yılında Leicester City'e transfer oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler