Trabzon'da atletizm çalışmaları

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü atletizm antrenörü Songül Virit, yaptığı yazılı açıklamada, atletizm çalışmalarının Söğütlü Atletizm Sahasında her gün, her yaş grubunu göre devam ettiğini belirtti.Çalışmaların ücretsiz olduğunu ifade eden Vir

Trabzon'da atletizm çalışmaları

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü atletizm antrenörü Songül Virit, yaptığı yazılı açıklamada, atletizm çalışmalarının Söğütlü Atletizm Sahasında her gün, her yaş grubunu göre devam ettiğini belirtti.

Çalışmaların ücretsiz olduğunu ifade eden Virit, şunları kaydetti:

"Çalışmalar sadece yaz döneminde değil, kış döneminde de devam edecek. Sporcularımızın öncelikle tatillerini ve boş zamanlarını iyi değerlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Çocuk ve gençlerimizin sağlıklı birey olmalarını sağlamak ve devam edenleri de yarışmalara hazırlayarak, ilerde milli sporcular yetiştirmek amacındayız. Çalışmalarımız sırasında bize her konuda destek olan İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı'ya teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor