Trabzon'da Analig Judo start aldı

09-10 Ocak 2016 tarihleri arsında Trabzon’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Yıldız Erkek-Kız Grup Müsabakaları start aldı.   Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisi ile Judo müsabakaları start aldı. 8 ilden toplam 110’a y

Trabzon'da Analig Judo start aldı
09-10 Ocak 2016 tarihleri arsında Trabzon’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Yıldız Erkek-Kız Grup Müsabakaları start aldı.
 
Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisi ile Judo müsabakaları start aldı. 8 ilden toplam 110’a yakın sporcunun yarıştığı müsabakaların açılışına Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz katıldı. Müsabakaya Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Ordu, Rize, Tokat ve Trabzon illerinden erkek ve kız sporcular katıldı.
 
Açılışta konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, "Gençlik Spor Bakanlığı ve Judo Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen bir organizasyon. Anadolu Yıldızlar Ligi’nin yapılmasını çok faydalı buluyorum. İnşallah bu çocuklarımız ileride ismi gibi Anadolu Yıldızları olacak ileride. Bu müsabakaların sıklığı çocukların gelişmesinde daha da faydalı olacağını inanıyorum. Bu müsabakalara katkıda bulunan başta Spor bakanlığımız, hakemlerimiz il temsilcilerimiz ve antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Daha sonra müsabakaya katılan sporculara katılım belgesi taktim edildi.​
 
gsb_4380.jpg
 
gsb_4424.jpg
 
gsb_4436.jpg
 
gsb_4440.jpg
 
gsb_4453.jpg
 
gsb_4464.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler