Trabzon'da Akyazı sevinci

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şampiyonlar liginde ülkemizi en iyi şekilde devam eden ve süper ligde başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı’nın çimlerinin yenilenmesi için gerekli para

Trabzon'da Akyazı sevinci

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şampiyonlar liginde ülkemizi en iyi şekilde devam eden ve süper ligde başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı’nın çimlerinin yenilenmesi için gerekli parayı gönderen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFALARDA...

5 Ekim Çarşamba günü Vali Recep Kızılcık, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile birlikte  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın daveti ile 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları’nın değerlendirilmesi ve sonuç kararlarının alınması için Ankara’da üç saat süren bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyat  Oyunları’nın düzenlenmesi için emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.Şehrimizin bu oyunlar münasebeti ile birçok spor tesisi ile donatılmasında büyük özverisi olan bir önceki Spordan Sorumlu Devlet Bakanımızı Faruk Nafiz Özak’a, Trabzon kentinin teşekkürlerini iletmeyi de bir borç biliyorum” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte yaptıkları toplantıda Kılıç’tan Avni Aker Stadı’nın çimlerinin değiştirilmesi için gereken masrafın karşılanması talebinde bulunduklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Bakan Kılıç’ın katkısıyla Avni Aker Stadı’nın çimlerinin yenilenmesine için gereken maliyetin tamamı karşılandı. Bu destek ve hediyelerinden dolayı Başbakanımıza ve Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Akyazı Spor Kompleksinde dolgu işlemlerini başlamasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Bakan Kılıç, Akyazı Spor Kompleksi ile sporun zirve kenti olan Trabzon’un yeni şampiyonluklara, yeni başarılara imza atmasından büyük bir memnuniyet duyacaklarını söyledi Akyazı’nın Trabzon’a kazandırılması ile birlikte şehrimizi sporda, kültürde ve sanatta zirve kentlerden birisi olmaya iyice ulaştıracağını biliyoruz. Bu çerçevede de Trabzonspor’umuzun gerek Şampiyonlar Ligi’nde gerekse Süper Lig’de başarılarının devamını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman Trabzon’un ve Trabzonspor’un yanında olduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Başbakanımız Trabzon’da kendi deyimleri ile ‘Trabzonspor’la benim arama hiç kimse giremez’ sözlerindeki samimiyetini Avni Aker’in çimlerini değiştirilmesi için gereken masrafların karşılanmasını sağlayarak bir kez daha göstermiştir. Trabzonspor hepimizin ortak değeri. Hepimizin gözdesi. Trabzonspor, Başbakanımızın, Gençlik Spor Bakanımızın her zaman sevdiği, takdir ettiği ve destek verdiği bir spor kulübüdür. Bu güzelliklerin yanında biz şehir olarak Trabzonspor’u siyasete bulaştırmamaya ve siyasiler de Trabzonspor üzerinden siyasi çalışmalar yapmamaya özen göstermeye devam etmelidirler” şeklinde konuştu.

 

akyazi.20111011123816.jpg

 

akyazi1.20111011123830.jpg

 

akyazi2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler