Trabzon'da Akyazı değerlendirmesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akyazı’da yapılacak stadyum projesi için çalışmalar sürüyor.Buna göre Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüse

Trabzon'da Akyazı değerlendirmesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akyazı’da yapılacak stadyum projesi için çalışmalar sürüyor.

Buna göre Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Karaca, Proje Müdürü Yüksek Mimar Bora Saykut, Emay Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hamdi Aydın Trabzon’a gelerek projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundular.

Heyet daha sonra Trabzonspor'u ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Genel Müdür Sinan Zengin, İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu, İdari koordinatör Cahit Erdem ve Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay’la projenin içeriği ve kriterlere uygunluğu konusunu değerlendirdiler.

Yapılan bilgilendirme sonrası Trabzonspor'u temsilcilileri stadyum ve diğer tesislerle ilgili olarak önerilerini sundular.

Heyet, yapılan görüşmelerin ardından Almanya’ya gideceklerini ve aldıkları öneriler doğrultusunda hazırlanan projede gerekli düzenlemeleri yaparak, tekrar Trabzon’a gelip nihai kararı vereceklerini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor