Trabzon'da 25 antrenör alınacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon il Müdürlüğüne antrenör alınacak.ANTRENÖRLER MÜJDE4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürlüğüne hizmet satın alımıyla antrenör alınacaktır. İstihdam edilecek antrenörler

Trabzon'da 25 antrenör alınacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon il Müdürlüğüne antrenör alınacak.

ANTRENÖRLER MÜJDE

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürlüğüne hizmet satın alımıyla antrenör alınacaktır. İstihdam edilecek antrenörlerin beden eğitim ve spor yüksek okulu mezunu ve ilgili spor dalında en az 2. kademe antrenörlük belgesine sahip, olması gerekmektedir.

Yapılan açıklamaya göre;

"Müdürlüğümüz bünyesinde Tenis (2), Yüzme(2), Badminton (2), Yelken (2) Atıcılık(2), Okçuluk(2), Satranç (2) Bisiklet(2),Voleybol (3) Basketbol (2) Hentbol (2) Halkoyunları (1) ve Kayak (1) olmak üzere 25 antrenör alınacaktır. Başvurular 14 Ekim 2011 tarihine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor