Trabzon'da 100 öğrenci yarıştı

Trabzon da Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamsında Söğütlü Atletizm sahasında Ortaokul öğrencilerinin katıldığı Atletizmi Geliştirme Projesi İl birinciliği koşusu yapıldı.Yaklaşık 100 öğrencinin katılığı yarışmada kız ve erkekler olarak bin 500 ve 2 bin

Trabzon'da 100 öğrenci yarıştı

Trabzon da Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamsında Söğütlü Atletizm sahasında Ortaokul öğrencilerinin katıldığı Atletizmi Geliştirme Projesi İl birinciliği koşusu yapıldı.

Yaklaşık 100 öğrencinin katılığı yarışmada kız ve erkekler olarak bin 500 ve 2 bin metre mesafeli yarışlarda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.
Atletizm İl Temsilcisi Adem Batar, 2013 Atletizmi Geliştirme Projesi kapmasında dereceye giren 16 öğrencimiz 27 Nisan ’da yapılacak lan grup müsabakalarına katılarak ilimizi temsil edecek. İlimizde yapılacak olan grup müsabakasında dereceye girecek olan sporcular Erzurum da yapılacak olan ikinci grup müsabakalarını katılacaklar burada başarılı olan sporcular Ankara da yapılacak final müsabakaları katılacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor