TrabzonCell'den şampiyon tarfife

Trabzonsporlular telefonda muhabbeti iyice koyulaştırsın, sevdikleriyle rahat rahat konuşsun, galibiyetlerin tadını doya doya çıkarabilsinler diye TrabzonCell yeni tarifesini taraftarının hizmetine sundu.TrabzonCell’in yeni faturasız tarifesi “Şampiyon Ta

TrabzonCell'den şampiyon tarfife

Trabzonsporlular telefonda muhabbeti iyice koyulaştırsın, sevdikleriyle rahat rahat konuşsun, galibiyetlerin tadını doya doya çıkarabilsinler diye TrabzonCell yeni tarifesini taraftarının hizmetine sundu.

TrabzonCell’in yeni faturasız tarifesi “Şampiyon Tarife” ile Trabzonspor taraftarı konuşmanın tadını çıkaracak.

30 TL ve üzeri yüklemelerde her yöne 2 dakikası 20 kuruştan konuşacak olan TrabzonCell abonelerine aynı zamanda 20 TL ve üzeri yüklemelerinde tüm TrabzonCell’lilerle konuşabilecekleri 1967 dakikayı da TrabzonCell hediye edecek.

Üstelik numarasını taşıyarak TrabzonCell Şampiyon Tarife’sine gelen abonelere yurt içi her yöne konuşabilecekleri 600 dakika da hediye.

TrabzonCell tarifeleri ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgiye www.trabzoncell.com.tr adresinden veya 444 0 967 numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor