Trabzon'a transfer yasağı şoku

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ; Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Trabzon Basketbol, Samsun Basketbol (Kadın) ve Bornova Belediyesi'ne transfer yasağı koydu.Fenerbahçe'ye Engin Atsür'ün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle yasak getirildi.

Trabzon'a transfer yasağı  şoku

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ; Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Trabzon Basketbol, Samsun Basketbol (Kadın) ve Bornova Belediyesi'ne transfer yasağı koydu.

Fenerbahçe'ye Engin Atsür'ün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle yasak getirildi. FIBA Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz reddedildi. Fenerbahçe'ye, tanınan süre içinde ödeme yapmadığı için yasak getirildi. Fenerbahçe, bu ödemeyi gerçekleştirirse yasak kalkacak ancak sarı-lacivertliler ilk etapta Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gitmeyi tercih etti.
 
Beşiktaş'a ise geçen sezonki transferlerinden dolayı yasak getirildi. Aroyyo, Ercek, Bonsu ve bazı oyuncuların menajerleri alacaklarını alamadığı gerekçesiyle dava açmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor