Trabzon'a madalyalarla dönüyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonasına, Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübünden katılan yüzme sporcusu Abdurrahman Aydın memleketine madalyalarla döndü.Aydın Trabzon'u temsilen katıldığı şampiyonada, 50

Trabzon'a madalyalarla dönüyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonasına, Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübünden katılan yüzme sporcusu Abdurrahman Aydın memleketine madalyalarla döndü.

Aydın Trabzon'u temsilen katıldığı şampiyonada, 50 metre serbestte Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya alırken 100 metre serbestte yine Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya ve 50 metre sırtüstünde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
Bu başarı Trabzon da engelli bireylerin spor yaşatışına katılımlarını teşvik açısından önemlidir diyen Aydın,” Her engel gurubunun katılabilecekleri spor dalları bulunmakta. Engelli kişilerin spor yaşantısında etkin hale gelmeleri için gerekli duyarlılık gösterilmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler